TYÖSTÄ PALAUTUMINEN ja rentoutuminen

Työstä palautuminen ja työstressin hallinta ovat jaksamisen ehto. Oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta on tärkeää tietää, kuinka itse pystyy hallitsemaan työstä aiheutuvaa stressiä ja paineita. Jokaisen kannattaa kiinnittää huomiota omaan  työstä palautumiseen. Taito rentoutua vapaa-ajallaan, edesauttaa sitä, ettei työ ja sen aiheuttamat paineet hallitse koko elämää, eikä jaksamisen rajat tule vastaan.

hyvinvointia rentoutumisesta ja palautumisesta

Tuntuuko sinusta, että työasiat pyörivät liikaa mielessä myös vapaa-ajalla? Tuntuuko sinusta, että palautuminen työstä on joskus haastavaa ja haluaisit kehittää stressitasojesi hallintaa? Alla olevat palvelut on kehitetty sinun tarpeitasi varten!

 Rentoutus-workshop

Tämä kurssi on kaikille, jotka haluavat oppia rentoutumaan ja olemaan läsnä paremmin.

Tällä kurssilla

*saat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia

* opit myös mindfulnessin ja meditoinnin perusteet, et tarvitse aiempaa kokemusta näistä 

* voit aina kysyä tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin

* voit tehdä harjoitukset aivan omassa tahdissasi

Irti työstressistä

Tämä verkkokurssi on on kaikille liiallisesta työstressistä kärsiville.

Kurssi sopii sinulle, jos

* koet, että työhön liittyvät ajatukset seuraavat sinua vapaa-ajalle ja se häiritsee sinua

* haluat palautua työstäsi paremmin, mutta et ole vielä löytänyt siihen käytännössä toimivia keinoja

* haluat voida kokonaisvaltaisesti paremmin

* haluat kyetä nauttimaan elämästäsi ja vapaa-ajastasi enemmän

Hyvinvointivalmennus 

Tässä valmennuksessa keskitytään  sinun kokemiisi haasteisiin, jotka vaikeuttavat työstä palautumista ja rentoutumista vapaa-ajallasi.

Saat valmennuksessa

* sinulle yksilöllisesti räätälöityjä pohdintatehtäviä

*rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia 

* ratkaisukeskeisiä näkemyksiä tilanteeseesi

* tavoitteellisen, kannustavan, yksilöllisen ja ymmärtävän kohtaamisen

RENTOUTUMInen

Tämä kurssi on sinulle, kun haluat saada valmiiksi ohjattuja rentoutus- ja mindfulness-harjoituksia, joita voit tehdä omassa rauhassasi silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Saat haltuusi mindfulnessin ja meditoinnin perusteet, jolloin osaat harjoitella myös omatoimisesti. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta mindfulnessista tai meditoinnista, kurssi sisältää hyvän perehdytyksen näihin harjoitteisiin.

Kurssi keskittyy nimenomaan käytännön harjoituksiin ja niin sanottua teoriaa on siksi vähän. Saat koko harjoituskirjaston käyttöösi heti ja materiaali pysyy käytössäsi vähintään seuraavan puolen vuoden ajan (saat ilmoituksen, kun harjoituskirjasto poistuu käytöstäsi).

Tule kurssille rentoutumaan! 

Kurssin lisätiedot

– mindfulnessin ja meditaation perusteet ohjattuna

– kattava valikoima erilaisia hengitys-, visualisaatio-, mindfulness-, meditaatio – ja rentoutusharjoituksia, yhteensä 3 tuntia

– voit valita itsellesi sopivan harjoituksen oman aikataulusi mukaan, osa harjoituksista on lyhyitä ja helposti arjen keskellä tehtäviä, osa harjoituksista on pitkiä syvärentoutuksia, joilla on todella palauttava vaikutus

– harjoitukset käytössäsi 3 kk (pieni aikapaine saa sinut luultavasti paremmin tekemään harjoitukset!)

Hinta ja ilmoittautuminen:

Kurssin hinta on 21 euroa (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin pankki- tai luottokortilla.* Saat pääsyn kurssialustalle heti maksettuasi ja pääset käsiksi orientoivaan materiaaliin. Kurssi alkaa maaliskuussa.

*Jos et pysty ostamaan kurssia pankki/luottokortilla, niin voit pyytää laskun sähköpostilla hanna(at)haleness.fi. Kurssialustalle pääset maksettuasi laskun.

Ilmoittautuminen:

Kurssi aukeaa maaliskuussa, liittyminen kurssialustalle on jo auki!

21€

(sis. alv 24%)

Palautuminen

Tämä kurssi on sinulle, jos olet tunnistanut kärsiväsi vapaa-ajallasi työn aiheuttamasta stressistä sekä mieltä painavista asioista ja haluat voida paremmin.

Tällä kurssilla saat lisätietoa kuormitustekijöistä ja niiden hallinnasta. Opit keinoja, joiden avulla pystyt vähentämään stressaavia ajatuksia ja kykenet paremmin palautumaan ja rentoutumaan.

Kurssi sisältää laajan valikoiman erilaisia harjoituksia, joita voit hyödyntää arkipäivän askareiden lomassa ja osa harjoituksia on pitempiä syvärentoutuksia, jotka ovat todella palauttavia. Kurssilla on paljon pohdintatehtäviä, joiden avulla kykenet tunnistamaan haitallisia toiminta- ja ajatusmalleja sekä asioita, joiden avulla pystyt nauttimaan elämästäsi täysillä.

Tule kurssille palautumaan!

Kurssin lisätiedot

– viiden viikon verkkovalmennus, jossa materiaali avautuu viikon välein käyttöösi

– voit käydä materiaalin läpi omaan tahtiisi

– materiaali säilyy käytössäsi vähintään puolen vuoden ajan (saat ilmoituksen, kun kurssimateriaali poistuu käytöstäsi)

– kurssimateriaali koostuu neljästä aihealueesta, joihin kuuluu video/audio-alustus aiheeseen, lempeä liikuntatunti, pohdintatehtäviä omaan elämääsi liittyen, käytäntöön helposti sovellettavia harjoituksia, joiden tarkoitus on auttaa sinua hallitsemaan kuormitustekijöiden vaikutuksia sekä laaja valikoima erilaisia rentoutus- ja mindfulness-harjoituksia. 

– loppuwebinaari, jossa käydään läpi kurssin herättämiä ajatuksia ja kysymyksiä. 

– lisäksi kurssin keskustelupalstalla on mahtava mahdollisuus antaa vertaistukea, saada vinkkejä toisilta ja jakaa omia vinkkejään toisille.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Kurssin hinta on 45 euroa (sis. alv 24%). Voit maksaa kurssin pankki- tai luottokortilla.* Saat pääsyn kurssialustalle heti maksettuasi ja pääset käsiksi orientoivaan materiaaliin. Kurssi alkaa helmikuussa.

*Jos et pysty ostamaan kurssia pankki/luottokortilla, niin voit pyytää laskun sähköpostilla hanna(at)haleness.fi. Kurssialustalle pääset maksettuasi laskun.

Ilmoittautuminen:

Kurssi aukeaa maaliskuussa, liittyminen kurssialustalle on jo auki!

45€

(sis. alv 24%)

HYVINVOINTIVALMENNUS 

Tämä valmennus on sinulle, joka olet tunnistanut haasteita omassa hyvinvoinnissasi, työstä palautumisessa ja rentoutumisessa. Tällä ratkaisukeskeisellä valmennuksella saat juuri sinun tarpeisiisi kohdennettuja itsetutkiskelu -tehtäviä, erilaisia stressiä vähentäviä harjoituksia ja ratkaisukeskeisiä näkemyksiä tilanteesi ratkaisemiseksi. 

Valmennus tapahtuu Teamsin välityksellä ja tapaamisessa kartoitetaan tilannettasi, asetetaan tavoitteita, joita kohti haluat lähteä kulkemaan ja pohditaan millaisilla askeleilla pääset kohti tavoitettasi. Tervetuloa valmennukseen voimaantumaan! 

Valmennuksen hinta on 65 euroa/ tunti (sis. alv 24%)

Jos et ole varma onko tämä valmennus sinua varten, niin ota varaa ilmainen vartin kartoituspuheluaika ja voimme yhdessä kartoittaa valmennuksen sopivuutta sinulle!

65€

(sis. alv 24%)

Seuraa somessa

KAIKKI PALVELUT

SOTE-ORGANISAATIOT

Organisaation tarpeiden mukaan määriteltyjen työhyvinvointitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi.

SOTE-ALAN JOHTAMINEN

Sote-alan johtajien ja esihenkilöiden työhyvinvointia tukevan johtamisosaamisen valmennus.

TYÖSTÄ PALAUTUMINEN

Sote-alalla työskentelevien henkilöiden työstä palautumisen, rentoutumisen ja jaksamisen valmennus.